SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Tu'u i luga Vaega V Fa'afefiloi Masini Lelei

O e su'e se masini V-mixer aoga?O oe o lo'o i luga o le ala sa'o pe a o'o mai i le filifilia o le fa'ata'ita'iga sili ona fetaui mo au oloa.Faamolemole faitau pea.

Shanghai Tops Group sa i totonu o le gaosiga o masini masini mo le silia ma le 21 tausaga.O matou o tagata popoto i le faʻafefiloi, faʻatumu, ma faʻapipiʻiina meafaigaluega mo soʻo se alamanuia.Ua matou faʻatau atu masini i luga o 80 atunuu i le lalolagi atoa.

a1

Fa'amolemole kiliki le vitio lenei:

O le masini V-mixer sili ona lelei a le Tops Group

O le V mixer a le Tops Group e fausia i vaega eseese e pei o se tane fefiloi, se fa'avaa, se faiga fa'asalalau, ma se masini eletise.E fa'aogaina ai ni fa'aigoa fa'atusa e lua e fai ai se fa'afefiloi o le kalave e fa'atupuina ai mea e fa'apotopoto pea ma ta'ape.E mana'omia le 5 i le 15 minute e tu'ufa'atasia tutusa ai le lua pe sili atu fo'i mea fa'afuifu po'o mea fa'ama'a.Ole voluma fa'atumu fautuaina mo se fa'afefiloi ole 40 i le 60% ole aofa'i ole voluma fa'afefiloi.O le faʻafefiloi faʻafefiloi e sili atu nai lo le 99%, o lona uiga o le oloa i totonu o paʻu e lua o loʻo agai atu i totonu o le nofoaga masani tutotonu i taimi taʻitasi o le v mixer, o se faʻaauau pea.O totonu ma fafo o le tane faʻafefiloi e faʻapipiʻiina atoatoa ma faʻamalo i le faʻaogaina saʻo, e maua ai se lamolemole, mafolafola, leai se faʻailoga mate e faigofie ona mama.

a2

 

 

 

O le mea fa'afefiloi a le Tops Group V o lo'o i ai le fa'amaufa'ailoga fa'aigoa fa'amaufa'ailoga uamea ma le fa'avaa fa'alava lapotopoto uamea.E i ai se mamanu tulaga ese, e matua malupuipuia, ma faigofie ona mama.

O le matou v mixer o loʻo i ai se faitotoʻa plexiglass saogalemu ma se faʻamau saogalemu, ma e otometi lava ona taofi le masini pe a matala le faitotoʻa, tausia le tagata faigaluega saogalemu.

a3
a4

 

O le pito i fafo o loʻo faʻapipiʻiina atoatoa ma faʻalelei;e leai se mea e teu ai mea, ma o le faamamaina e faigofie ma saogalemu.O mea uma e u'amea 304.

 

 

 

O totonu o loʻo faʻapipiʻiina atoatoa ma faʻaiila.E faigofie ma tumama le lafoaia, e aunoa ma ni pito oti.O lo'o i ai se pa fa'amalosi e mafai ona aveese (filifiliga) e fesoasoani i le fa'ateleina o le fa'afefiloi lelei.

a5
a6
a7

O le fa'aliliu fa'avave e mafai ai ona fetu'una'i vave.E mafai ona fetu'una'i taimi fa'afefiloi e fa'aaoga ai se taimi e fa'atatau i le meafaitino ma le fa'afefiloi.O le inisi fa'amau e fa'aaoga e liliu ai le tane i le tulaga sa'o mo le fa'amomoli ma le fa'asa'oina o mea.O lo'o i ai se ki mo le saogalemu o le tagata fa'afoe ma puipuia ai manu'a o tagata faigaluega.

O le mea e fafaga ai o lo'o i ai se ufi fa'agaoioi e faigofie ona fa'agaioi i le oomiina o le leve.O se fa'amaufa'ailoga pa'u silikoni uamea e mafai ona 'aina ma lelei fa'amaufa'ailoga ma leai se fa'aleagaina.

a8
a9
a10

 

 

 

O se fa'atusa o le paluga o le pauta o lo'o fa'atumuina i totonu o le tane.

O lo'o maua nisi fa'amatalaga i le so'oga lea
O masini fa'afefiloi a le Tops Group e mafai ona tu'uina atu ia te oe se poto masani fa'amalieina fa'atau.
Auina atu se su'esu'ega i le taimi nei!


Taimi meli: Aukuso-29-2022