SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Faiga Fa'afefiloi Lipine

Faiga Fa'afefiloi Lipine1

O le Ribbon Blender o loʻo galue i luga o mataupu faʻavae autu nei: o oloa e faʻatumu i totonu o le tane faʻafefiloi, o le masini e faʻamalosia e faʻanofo ai le uʻamea feʻaveaʻi ma lipine faʻalua, ma faʻamavae mea faʻafefiloi.

Fa'aopoopo mea i le tane fa'afefiloi ma fa'afefiloi:

O le tane fefiloi ua tumu i meafaitino.A'o fa'agaoioia le masini, o lo'o tuleia le oloa mai itu mo le fa'afefiloi fa'afefiloi e le lipine i totonu, lea e fa'agasolo ai mea mai itu i le ogatotonu o le tane.

Faiga Fa'afefiloi Lipine2

Fa'asa'olotoina ole Pa'u:

Faiga Fa'afefiloi Lipine3

O mea faʻafefiloi e faʻasaʻo mai le masini e ala i le tatalaina o le valve faʻafefe i le pito i lalo pe a maeʻa ona faʻafefiloi lelei oloa.

Faatumu Volumes:

Ole feso'ota'iga fa'afefiloi lipine ole masini e fa'atino ile voluma fa'atumu nai lo le mamafa maualuga ole tane fa'afefiloi.E mafua lenei mea ona o le mamafa o le paluga o le pauta e ono a'afia ai le mamafa.
Na'o se vaega o le voluma tane atoa o lo'o fa'atusalia e le maualuga maualuga o le fa'atumu o le tane fa'afefiloi i le lipine fa'afefiloi.O le tele o le mamafa o le pauta oloa o loʻo faʻaaogaina o le faʻavae lea mo le fuafuaina o lenei maualuga faʻatumu voluma.

Faiga Fa'afefiloi Lipine4

Taimi meli: Nov-03-2023