SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Eseesega i le va o le paluga foe e tasi ma le lua

I le blog i aso nei, o loʻo ou faʻamoemoe e tuʻuina atu ia te oe se vaʻaiga lautele o le eseesega i le va o mea faʻafefiloi paddle-shaft ma lua-shaft.

O le a le fa'avae galue o le paluga foe?

Mo le fa'afefiloi foe e tasi:

xrhgdf (1)

O le fa'afefiloi o foe e tasi e faia i le 'au e tasi ma foe.E togi e foe mea i tulimanu e tele mai le pito i lalo ole tane fefiloi agai i luga.O lapopo'a eseese ma le tele o meafaitino e iai sona sao i le ausiaina o se aafiaga faafefiloi tutusa.O foe taamilo e taia ma faʻafefiloi le tele o le oloa, faʻamalosia vaega taʻitasi e gaoioi vave ma malosi i totonu o le tane palu.

Mo mea fa'afefiloi foe lua:

xrhgdf (6)

O lau e fa'aoso ai mea o lo'o fa'afefiloi i tua ma luma.O le vaega tu'ufa'atasia i le va o la'au masaga e sele ma vaevae, ma e fa'atasia mae'ae'a vave ma tutusa.

1. O se foe fa'afefiloi e lua foe fa'ata'amilosaga, tasi mo foe ta'itasi, e ta'ua o le "fa'afefiloi foe fa'alua."

2. Crossover ma patho-occlusion o loʻo faʻagaoioi i masini avetaʻavale e faʻaaoga ai foe koluse lua.

3. I le taimi o le taamilosaga maualuga-saosaoa, o le foe feliuliuaʻi e fatuina le malosi centrifugal.O lo'o sasaa atu mea i totonu o le afa pito i luga o le tane fa'afefiloi foe ona alu ifo lea (o le tumutumu o le mea o lo'o i totonu o se tulaga e ta'ua o le vave e le o le kalave).

O mea talafeagai nei mo le fa'afefiloi foe:

O le fa'afefiloi o foe e tasi e fa'aaogaina e fa'afefiloi ai pauta eseese, pa'u fa'afefe vai, pa'u fa'atasi ma granules, fa'ato'aga fa'atasi ma granules, ma isi.E mafai foi ona faʻaaogaina e tuʻufaʻatasia ai mea e iai se eseesega tele.E faʻaaogaina lautele i meaʻai, vailaʻau, vailaʻau, mea teuteu, faʻatoʻaga, fausiaina, ma isi.

O se paluga foe lua-lua e masani ona faʻaaogaina i le faʻafefiloi o le paʻu ma le paʻu, granular ma granular, granular ma paʻu, ma faapipii poʻo mea pipii;e faʻatatau i meaʻai, vailaʻau, vailaʻau faʻamaʻi, meaʻai meaʻai, talosaga maa, ma isi.

E iai le eseesega i le va o ituaiga uma e lua o le paluga foe:

foliga tane, au fa'alua, fa'ata'amilo i tua o le tasi ma le isi, ma foliga lafoa'i.

Fa'afefiloi foe fa'atasi

xrhgdf (5)

Tu'u tasi

xrhgdf (3)

Fa'afefiloi foe fa'alua

1. Faafefiloi Tank

2. Ufi fa'afefiloi

3.Motor ma reducer

4. Tu'u ese

5. Fa'avaa

6. Matamata Matamata

xrhgdf (2)

Fua Faalua

xrhgdf (7)

I luga o se mea fa'afefiloi foe, o lo'o i ai se filifiliga mo se fa'amalama matamata.E fa'alagolago i le fa'amoemoe a le tagata fa'atau pe e te mana'o e fa'avasega le toso ma le tuleia o le mamanu o le fa'amalama matamata.

xrhgdf (4)

O le eseesega lena i le va o ituaiga e lua o mea fa'afefiloi foe, o mea fa'afefiloi foe e tasi, ma foe lua.Ou te faʻamoemoe e te aʻoaʻoina ma fuafua le eseesega i le va o ituaiga e lua o mea palu foe.


Taimi meli: Feb-23-2022