SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Tausaga Gaosiga Aafiaga

10 Mea e Iloa Tusa'o Ribbon Blenders

10 Mea e Iloa Tusa'o Ribbon Blenders1
10 Mea e Iloa Tusa'o Ribbon Blenders2

1. O se lipine e tasi, o se tane fa'atū sa'o, o se vaega ta'avale, se faitoto'a fa'amama, ma se ta'avale e fa'apipi'i ai le lipine fa'afefiloi.

2. O se mea fa'afefiloi talu ai nei na fa'atupuina e fiafia tele i le vaega o mea'ai ma vaila'au ona o lona fausaga faigofie, faigofie o le fa'amamāina, ma le fa'amama mae'ae'a.

10 Mea e Iloa Tusa'o Ribbon Blenders3
10 Mea e Iloa Tusa'o Ribbon Blenders4

3. E si'i a'e le mea mai le pito i lalo o le mea fa'afefiloi e le lipine fa'aoso, ona fa'ataga ai loa lea o le kalave e alu i lona ala.E le gata i lea, o loʻo tuʻuina se chopper i le itu o le vaʻa e talepe ai agglomerates aʻo faʻafefiloi.

4. O le fa'amamāina atoa o totonu ole mea fa'afefiloi e fa'afaigofieina ile faitoto'a fa'amama ile itu.

10 Mea e Iloa Tusa'o Ribbon Blenders5
10 Mea e Iloa Vertical Ribbon Blenders6

5. E leai se avanoa e tafe ai le suāu'u i totonu o le mea fa'afefiloi ona o vaega uma o le ta'avale o lo'o tu'u uma i fafo.

6. O le paluga e tutusa ma e leai ni tulimanu oti talu ai e leai ni pito oti i le pito i lalo.
O le masini faʻafefeteina ma le puipui 'apamemea e iai sina avanoa i le va oi latou e faʻasaina lelei ai le pipii atu i meafaitino.

10 Mea e Iloa Vertical Ribbon Blenders7
10 Mea e Iloa Vertical Ribbon Blenders8

7. O se faʻaogaina faifaipea faʻafefeteina e faʻamaonia e le mamanu sili ona faʻamaufaʻailogaina, ma o oloa e fetaui ma manaʻoga GMP.

8. O le fa'atinoina o le fa'atekonolosi fa'aitiitiga fa'alotoifale e ta'ita'iina ai le fa'aitiitia o tupe fa'aalu mo le tausiga ma le fa'agaoioia o le faiga.

9. Fa'aofuofu i fa'ailo tapula'a fafaga, puipuiga o le mamafa, ta'i fa'autometi, ma isi vaega.

10. O le mamanu anti-taaloga ma se uaea faʻalavelave faʻaleleia le faʻafefiloi o tutusa ma faʻapuupuu taimi faʻafefiloi.

10 Mea e Iloa Vertical Ribbon Blenders9

Taimi meli: Tes-05-2023