SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Tausaga Gaosiga Aafiaga

O a vaega taua e ono e palu lipine e tatau ona e silafia?

a

O a vaega taua o se lipine fa'afefiloi?
E pei ona e vaʻai, o lipine faʻafefiloi e iai se mamanu laʻititi ae faʻafetaui. E mafai e le masini ona ausia se faʻafefiloi homogenous e ala i le faʻaaogaina o vaega eseese. Se'i o tatou talanoa nei e uiga i vaega fa'afefiloi lipine, o le fa'amuamua o lenei blog.
1. Fa'avaa pito i luga
O se tasi o vaega sili ona taua o le lipine blender o le pito i luga o le ufiufi, talu ai o mea e faʻafefiloi lipine, faʻafefiloi e fafagaina mai le pito i luga o le masini lava ia. E tele mamanu eseese mo le Tops Group faʻapipiʻi pito i luga. E fetuutuunai; e mafai ona e filifili e fai se LID fa'apitoa mo le fafaga fafaga ma sili atu. O le fa'aaogaina e malu puipuia.

i
e
o

2.U-Shape Tank

u
f

O le tane palu lipine o lona vaega autu. O le nofoaga tonu lena mo le fa'agaioiga fa'afefiloi. O le tane fa'afefiloi lipine o lo'o fausia i le sila 304/316, ma o mea o lo'o i totonu e ogatasi ma tulaga fa'apisinisi. Mo le faʻaleleia atili o le faʻafefiloi, o totonu e faʻapipiʻi atoatoa ma faʻamalo.
O le ituaiga sili ona taatele o lo'o fa'aaogaina i lipine fa'afefiloi o le tane fa'atusa U. Talu ai o le lipine fa'afefiloi e matua tele lava, e mafai fo'i ona fa'atutuina ni choppers i luga o le tane ina ia fa'afefiloi lelei ma lelei.
3. Lipine agitator

g
h

O le mamanu a le lipine fa'afefiloi e fa'ata'amilo i le lipine fa'aoso. O le agitator, o se tasi o vaega autu o se lipine faʻafefiloi, e faia i se uʻamea taʻavale ma se seti o lipine, o se aofaʻiga o lau helical i totonu ma fafo.
O mea e fa'aosoina mai pito o le tane i lona ogatotonu e ala i lipine pito i fafo o le agitator, ma le isi itu e ala i ona lipine i totonu. Fa'atasi, o la'ei nei e fa'amaonia le fa'afefiloi faifaipea.
O taimi pu'upu'u fa'agaioiga e fa'ataga ai le vave ausia o se fa'afefiloi tutusa ona o le paleni lelei o le radial ma le axial.
O nisi nei o fautuaga mo soʻo se tasi o loʻo sailia se mea faʻafefiloi lipine maualuga. E taua le pulea lelei o le mamao i le va o pito lipine ma le vai.
4. Tu'u alavai

i
j

O mea fa'afefiloi na aveese mai le tane e fa'aaoga ai le alavai fa'afefiloi lipine. E su'esu'e ma le toto'a ma fa'atulaga le fua o le alu o lau lipine fa'afefiloi.
E mafai ona vave fa'asa'oloto lau oloa fa'afefiloi e se alavai lafoa'i maualuga. E le gata i lea, e faafaigofie ai le faamamaina o vaega mo lau lipine blender. E le gata i lea, o le alatoto faʻasalalau e faʻamautinoaina se faʻamaufaʻailoga faʻamau, e puipuia ai mea i totonu mai le tafe i fafo aʻo faʻafefiloi.
5.Taavale afi

k

I faiga otometi, e mana'omia le afi ta'avale. E fa'aaogaina e fa'aliliu ai le gaioiga fa'ainisinia mai le malosi eletise.
E masani lava, o ta'avale e fa'aaogaina e fa'amalo ai lipine fa'afefiloi. O se atigipusa, mea fa'apipi'i, ma se afi e fausia ai le faiga o le ta'avale.
O le fa'ata'ita'iga sili ona fa'atuatuaina mo se fa'afefiloi lipine o se afi fa'a. E manaʻomia le faʻaitiitia o le tausiga ma e sili atu foi le filemu. E galulue fa'atasi le afi afi ma le VFD.

6.Electric Control Panel

l

I se tulaga lautele, o le tele o vaega eletise o loʻo teuina i totonu o le faʻatonuga. E auina atu e vaega ia faailoilo e pulea ai le faiga o masini ma isi masini. O se tasi lea o vaega sili ona taua o se lipine palu.

E mafai e tagata e fa'agaoioia ona fetu'una'i tulaga o le mea fa'afefiloi ma fa'afeso'ota'i lona fa'agaioiga i luga ma tape e fa'aaoga ai le laulau fa'atonu. O le fa'ailoga o le eletise, amata/tu'u, fa'aola i luga/ta'u, taofi fa'afuase'i, ma fa'aputu taimi fa'aputu taimi fa'amau o vaega fa'avae ia o le fa'atonuga fa'afefiloi lipine.


Taimi meli: Aukuso-28-2024